Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالحسین رحیمی مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران در دهمین جشنواره ارگانیک که امروز(دوشنبه) برگزار شد، اظهار کرد: جشنواره ارگانیک در تاریخ 22 آذرماه افتتاح می‌شود و به مدت 10 روز ادامه دارد.

وی در ارتباط با تفاوت‌‌های این جشنواره با جشنواره سال‌های گذشته افزود: امسال با همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای را در مسئله رعایت استاندارهای قضایی و سلامت مردم داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران گفت:  این جشنواره با حضور انجمن دستگاه‌های حاکمیتی مذکور و شهرداری تهران و سازمان‌ مدیریت میادین برگزار می‌شود. در جشنواره امسال کمپین پویش سفیران ارگانیک را شاهد خواهیم بود و محوریت این کمپین هنرمندان شاخص هستند. این هنرمندان هم به صورت عینی در جشنواره حضور پیدا می‌کنند و هم در صفحه‌های مجازی خود اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی می‌کنند.

رحیمی با بیان اینکه امسال بوستان گفتگو محل برگزاری جشنواره است، تصریح کرد: در جشنواره امسال بیش از 120 بهره‌بردار و تولید کننده در حوزه نهاده های ارگانیک در بخش کشاورزی وارد می‌شوند و همچنین تولید کنندگان خارجی هم در این نمایشگاه حضور می‌یابند.

وی افزود: امسال در این جشنواره محصولات غذایی و بهداشتی کشورهای خارجی از جمله فرانسه، ایتالیا، پرو، اسپانیا و آلمان به نمایش و عرضه گذاشته شده است.

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران گفت: با کمک شهرداری تهران و سازمان زیباسازی شهر تهران و با تاکید نجفی شهردار تهران اقدامات مناسبی در حوزه تبلیغات و اطلاع رسانی انجام شده است.

رحیمی با بیان اینکه مقوله سلامت در دنیا برای مردم پرهزینه است،تصریح کرد: در کلانشهرها مقوله سلامت بسیار پرهزینه است و عوامل مخاطره انگیز بسیاری سلامت جامعه را در کلانشهرها تهدید می‌کند.لذا امیدواریم بتوانیم با گسترش محصولات ارگانیک آثار مخرب این عوامل بر زندگی مردم را کاهش دهیم. این کار نیازمند مشارکت همگانی دستگاه‎های ذی‌ربط، شهرداری ها، انجمن‌ها و خود تولیدکنندگان است.

وی با بیان اینکه این مصوبه در شورای سوم شهر تهران شکل گرفت و در شورای چهارم از آن حمایت شد، افزود: امیدواریم که در دوره پنجم شورا نیز از این طرح حمایت لازم صورت گیرد و دستگاه‌های مذکور ابزارهای لازم را فراهم کنند.

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران تصریح کرد: تفاوت دیگری که این جشنواره با سال‌های گذشته دارد برگزاری جشن اختتامیه است که در روز جمعه یکم دی ماه برگزار می‌شود.

وی با اعلام آمادگی برای توزیع تخم مرغ در میادین میوه و تره بار شهرداری گفت: اجازه نمی دهیم موضوع تخم مرغ به مردم فشار بیاورد. در بازار مکان عرضه محصول آماده است و فقط منتظر توزیع کنندگان هستیم.

رحیمی در خصوص هندوانه و انار شب یلدا گفت: قیمت اقلام غذایی شب یلدا در بازارها و میادین میوه و تره بار توسط ناظران مربوطه کنترل می‌شود و این محصولات در تمام بازارهای میوه و تره بار به یک قیمت واحد به فروش می‌رسند.

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران در پاسخ به این سوال که نحوه نظارت برای سنجش سلامتی میوه ها به خصوص سبزی ها به چه صورت است؟ گفت: از ۵ سال گذشته شروع به نمونه گیری از محصولات میوه و تره بار بازار مرکزی کردیم و تاکنون 20 هزار نمونه ارزیابی شده را به شورای شهر ابلاغ کردیم.

وی تاکید کرد: باید دقت بیشتری در مصرف کودهای شیمیایی و سموم وارد شده و همچنین میزان مصرف این مواد داشته باشیم.

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران گفت: طبق آزمایش های انجام شده روی سبزی هایی که با گل و ریشه توزیع می شوند، وجود ۹ مورد انگل گزارش شده است و پس آن توریع سبزی بدون گل و ریشه در دستور کار قرار گرفت.

رحیمی افزود: طبق آمارها روزانه ۱۸۱ تن سبزی در بازار به فروش می رسد و طی محاسباتی مردم سالانه ۲۶ میلیارد تومان سبزی می‌خرند.

 

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۰۶۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، وضعیت ساختمان‌های ناایمن، پرخطر وبحرانی منطقه ۱۲ با حضور مهدی بابایی رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران، وحیدرضاانارکی محمدی شهردار منطقه ۱۲، مدیر عامل سازمان آتش‌نشانی شهرتهران، معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۱۲، دبیر ستاد مدیریت بحران و شهرداران نواحی ۱،۲،و ۳ در شورای اسلامی شهر تهران بررسی شد.

در این جلسه ضمن ارائه گزارش در خصوص تعداد اماکن ناایمن و پرخطر در این منطقه، اهتمام بر ایمن سازی و تعیین تکلیف وضعیت ساختمان‌های نا ایمن و بحرانی اولویت دار در دستور کار قرار گرفت.

وحید رضا انارکی محمدی با تاکید بر حساسیت موضوع ساختمان‌های نا ایمن و نگرانی‌های مردم مبنی بر خطرآفرین بودن این ساختمان‌ها گفت: با توجه به فرسوده بودن بافت منطقه ۱۲ نسبت به سایر مناطق شهر، تاکنون بیش از ۴۰ جلسه کمیته ایمنی تشکیل شده و رفع ایمنی ساختمان‌ها و نوسازی بافت فرسوده از دغدغه‌های مدیریت شهری منطقه است.

وی با اشاره به اولویت ایمن سازی مجتمع‌های مسکونی ناایمن، با توجه به جدی بودن امنیت جان شهروندان یادآور شد: این مهم در دستور کار شهرداری است و با برگزاری جلسات هیأت امنایی و صدور اخطاریه و ارائه آموزش و در همکاری با سازمان آتش نشانی اقدامات لازم از سوی شهرداری انجام می‌شود.

وحیدرضا انارکی محمدی شهردار منطقه ۱۲ با اشاره به اینکه ایمن سازی منطقه ۱۲ با محدودیت‌های میراث فرهنگی و اوقاف مواجه است، گفت: می‌بایست بر اساس برنامه اقدام جامع مشترک، و بهره مندی از نظرات مشاوران، برنامه ایمن سازی منطقه ۱۲ را گام به گام و بر اساس اولویت‌های مهم جلو ببریم که متأسفانه به علت عدم همکاری این سازمان‌ها و در برخی موارد کسبه، در مورد ایمن سازی ۵ سرای ناایمن اقدامی نشده است.

مهدی بابایی نیز با تاکید بر اهمیت هم افزایی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران و سازمان آتش نشانی در خدمت رسانی به شهروندان گفت: بازوان اجرایی مدیریت شهری در مبحث بحران اعضای ستاد بحران می‌باشند که کمیته‌های ایمنی را در مناطق تشکیل می‌دهند که ارزیابی‌های ماهیانه از نواحی به منظور ایمن سازی ساختمان‌های پرخطر باید با صدور اخطاریه و در مرحله آخر قطع انشعابات مالکین را ملزم به رعایت ایمنی کرد.

وی با تاکید بر لزوم نظارت و تداوم پیگیری همه جانبه نهادهای متولی در خصوص رسیدگی به ساختمان‌های ناایمن، بر تعیین تکلیف ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ در نیمه اول سال تاکید کرد و افزود: با مشخص شدن مختصات و نوع ناایمنی و بحران، نهاد قضائی در کنار دستگاه‌های اجرایی برای ضمانت اجرای رفع ناایمنی ساختمان‌ها در این مناطق مشارکت و تمهیدات لازم اتخاذ خواهد شد.

مدیر عامل سازمان آتش‌نشانی شهر تهران همچنین در این نشست، گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته در ۱.۵ سال اخیر و با کمک دستگاه قضائی و پای کار آمدن دادستانی تهران، تمامی مالکان ساختمان‌های پرخطر و بحرانی دعوت و تذکرات و اخطارهای لازم را دریافت کردند که در نهایت خروجی این پیگیری و تلاش‌ها، کاهش تعداد ساختمان‌های ناایمن است.

کد خبر 6096001

دیگر خبرها

  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود
  • بارش باران کم سابقه در اهوا/ شهروندان صبور باشند به زودی شهر به حالت عادی باز می‌گردد
  • کاهش قیمت قیمت نوبرانه‌ها تا این تاریخ | قیمت عمده گوجه سبز و توت فرنگی
  • این میوه‌ها همچنان زیر ۱۰۰ هزار تومان قیمت ندارند/ لیست جدید قیمت انواع میوه را ببینید
  • کاهش قیمت نوبرانه‌ها تا پایان اردیبهشت
  • فردا میادین میوه و تره بار شهرداری تهران تعطیل است
  • شنبه تمامی میادین و بازار های میوه و تره‌بار تعطیل است
  • شنبه تمامی میادین و بازارهای میوه و تره‌بار تعطیل است
  • شنبه همه میادین و بازار‌های میوه و تره بار تعطیل است
  • شنبه همه میادین و بازارهای میوه و تره بار تعطیل است